Kenneth Hansson

Kenneth Hansson Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, vastaava hoitaja

  • Mobile:0400 494 098

Yhteydenotto

[:en]Loading...[:]
  • Koulutus: Markkinointimerkonomi, Porvoon Kauppaoppilaitos
  • LKV-kiinteistönvälittäjä alk. 1.1.1993.
  • Vastaava hoitaja
  • Kunnallispoliitikko, puoluepäiväedustaja, teatteriharrastaja, uintiharrastaja ja rahoitusasiantuntija

Itä-Uudenmaan Kiinteistövälitys Oy on seudun kokenein kiinteistönvälittäjä, jolla on ylivoimainen paikallistuntemus ja parhaat kontaktit alueen päättäjiin ja elinkeinoelämän toimijoihin.  Olemme pankkisidsonnaisuuksista riippumaton yritys eikä meihin siten vaikuteta määräävän markkina-aseman kautta millään lailla ja toimimme hyvässä yhteistyössä kaikkien pankkiryhmittymien kanssa.

Kunnallispoliitikko, puoluepäiväedustaja, teatteriharrastaja, uintiharrastaja, rahoitusasiantuntija
Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 1985 ja siirtyessäni Itä-Uudenmaan Säästöpankista nykyiseen ammattiini.

Pidän siis ihmisistä ja toiminnasta ja on aina ilo palvella ihmisiä ja asiakkaita.

Erityiset intohimoni kohteet ovat politiikka, rahapolitiikka joista globaalit finanssimarkkinat erityisesti ja tietysti Suomen ja Maailman kiinteistömarkkinat yleensä.

Kunnallispolitiikassa olen vaikuttanut vuodesta 1988, muutettuani 1987 Loviisaan, viimeksi kaupunginvaltuustossa ja teknisen lautakunnan varapuheenjohtajana, perusturvalautakunnan varajäsenenä ja olen jopa toiminut jäsenenä yhteisessä kirkkovaltuustossa ja sen tilintarkastajana. Olen myös istunut Loviisan Yrittäjien hallituksessa.

Politiikasta otin nyt taukoa välillä, kun aika ei oikein riitä ja kun huomasin että yhä enemmän ja enemmän olevani vähemmistössä, kun olen eri mieltä muiden kanssa liiallisten veronmaksajien varojen tuhlaamisesta.

Maaseutua ja saaristoa ei myöskään voi pitää elävänä, jos ei sinne saa rakentaa, mikä tuntuu olevan monelle, sekä virkamiehelle että luottamushenkilölle vaikeaa ymmärtää. Olen iloinen siitä, että saimme Loviisaan toimivan kouluverkkouudistuksen joka satsaa kylä- ja pienkouluihin keskittämisen sijasta.

Lapsiperheiden ensimmäisiä kysymyksiä nimittäin on ”kuinka pitkä matka on lähimpään kouluun ja päiväkotiin?”

Tähän huutoon on Loviisassa nyt vastattu.  Olethan kuitenkin solmimassa varsin pitkäaikaista suhdetta ja tekemässä elämäsi suurimpia ratkaisuja eikä ole yhdentekevää kenen kanssa asioit. Oman asunnon osto ja myynti tänä päivänä lainsäädäntöineen ja kuluttajasuojineen on tarkkaa puuhaa ja vaatii kokemusta ja rautaista ammattitaitoa.

Asuntokauppa on elämäsi tärkeintä kauppaa ja sen pitää olla pätevissä käsissä ja tähän me Itä-Uudenmaan Kiinteistövälitys Oy:ssä pystymme.  – Valituksia ei ole tullut.

Erityisharrastukseni on uiminen ja teatteriharrastus.  Uiminen  3 kertaa viikossa vapaauintia (3 km tunnissa) Porvoon uimahallissa ja olen sitä mieltä että Loviisaan pitäisi vihdoin saada uimahalli. 24 vuotta olen ollut mukana Lurensin kesäteatterissa, jonka puheenjohtajana olen myös toiminut (Östra Nylands Ungdomsförbund – Lurens Sommarteater) muun muassa silloin kun näyttelijöille rakennettiin uudet harrastustilat (Löjtnantsgården) ja uusittiin 500 hengen pyörivä katsomo.